ΕΙΣΑΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΚΑΤΙ ΜΑΓΙΚΟ

Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2011

ΤΖΙΓΓΕΡ ΒΓΑΙΝΩ-ΠΟΥΛΟΣ ΤΣΑΚΑΣ ΚΑΙ ΠΡΙΓΚΗΨ ΑΛ ΣΚΑΤΟΥΛ

Μας τα εχουν πρηξει το τελευταιο δεκαημερo με τον πριγκηπα αλ σκατουλ.
Ερχετε δεν ερχετε θα ερθει θα κανει θα ρανει.
Επικοινωνιακη αντεπιθεση του Βγαινω-πουλου που χαρακτηρισε τον πριγκηπα αλ σκατουλ παραμυθια της χαλιμας και αρχισε παλι με ορους προυποθεσεις κτλ και μας ζαλισε τα παπαρια για αλλη μια φορα.
Και να βγαζει ανακοινωσεις αρχινωντας πριν λαλησει καν ο κοκορας.
Και ανακοινωση απαντηση απο τον Βαρδινογιαννη και κοντρα ανακοινωση απο τον Βγαινω-πουλο και ξανα απο τον Βαρδινογιαννη.
Και για να μην ξεχνιομαστε σαν τον μαιντανο και ο Τσακας να πετιεται και αυτοςε στην μεση σαν τον μαιντανο να βγαζει και αυτος ανακοινωσεις εκ μερους του πριγκηπα αλ σκατουλ.
Εχουμε τον παλιοπαπαρα τον τσακα να μας τα πρηζει καθε τοσο με τον πριγκηπα τον σειχη τον εξοχοτατο τον ετσι τον αλλιως.
Ρε παπαρα τσακα εδω δεν ειμαστε σαουδικη αραβια εδω δεν εχουμε ουτε πριγκηπες ουτε σειχηδες  ουτε εξοχοτατους το εχεις αντιληφθει ;
Πες ο κυριος αλ σαουντ ενδιαφερετε για να παρει την παε παο.
Επειδη εσυ θελεις να γλυψεις να σου πεταει κανενα κοκαλακι να τρως πρεπει να μας πρηζεις εμας με τιτλους και σιροπια ;
Παμε τωρα στο ζουμι.
Σιγουρα δεν γνωριζει κανεις με σιγουρια τι παιζει με αυτον τον αλ σκατουλ.
Σιγουρα δειχνη να σοβαρευει το πραγμα αλλα ομως κραταω και μια πισινη.
Γιατι ;
Διοτι εαν ηταν τοσο σοβαρο γιατι ο Βαρδινογιαννης να μπαινει στον κοπο να ασχολειτε με τις μαλακιες του Βγαινω-πουλου με τους ορους και τι θελει καθε τοσο και να του απανταει ;
Εγω εαν ημουμ Βαρδινογιαννης και ειχα την προταση απο σαουδικη αραβια και ηξερα οτι ειναι κατι σιγουρο και πραγματικο γιατι σιγουρα ο Βαρδινογιαννης ειναι σε θεση να γνωριζει δεν θα καθομουν να παιζω σαν παιδακι με τον Βγαινω-πουλο και να απαντω και να ξανααπαντω σε ανακοινωσεις και κοντρα ανακοινωσεις.

Θα τον επερνα ενα τηλεφωνακι και θα του ελεγα που να βαλει τους ορους του η απλα δεν θα απαντουσα αμα θελει παιρνει την παε οπως εχει αλλιως αν θελει ορους κτλ στο καλο υπαρχει αλλος που ενδιαφερετε.
Το γεγονος οτι δεν κανει κατι τετιο γενναει ερωτηματικα λοιπον οσον αφορα την προταση του αραβα εαν ειναι πραγματικη η στημενη ιστορια προκειμενου να υπαναχωρησει ο Βγαινω-πουλος στους ορους του.
Φυσικα τιποτα δεν αποκλειεται αλλα με σιγουρια δεν μπορουμε να πουμε τιποτα.
Υπομονη μερικες μερες μενουν και θα γνωριζουμε τι ισχυει και τι οχι και τι θα γινει τελικα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου