ΕΙΣΑΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΚΑΤΙ ΜΑΓΙΚΟ

Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2011

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΚΟΣΤΑΝΤΖΟ ( ΟΦΗ ) 2 - 2

Για αλλη μια φορα ο Κοσταντζο εκανε την γκαφα του η μαλλον τις γκαφες του και στερησε απο τον Ολυμπιακο μια ευκολη νικη και 2 πολυτιμους βαθμους απο το πρωταθλημα.
Στο πρωτο γκολ εκανε μια εξοδο που δεν επρεπε να κανει και αντι να πηδηξει στην μπαλα που και ο πιο χαζος εβλεπε οτι δεν την εφτανε πηδηξε πανω στον αμυντικο του Ολυμπιακου και τον σωριασε και αυτον κατω.
Στο δευτερο γκολ εκει που επρεπε να κανει εξοδο καθοταν και εβλεπε σαν χαζος και εγκλωβισμενος αναμεσα σε αμυντικους και επιθετικους.
Κατι που ενας τερματοφυλακας ειναι το πρωτο που κοιταει ειναι να μην την πατησει ετσι αλλα αυτος δεν ειναι τερματοφυλακας αλλα ενας παρατηρητης που στοιχιζει ολο και ποιο πολυ στην ομαδα.
Παρα το γεγονος οτι ο Βαλδερδε τον στηριζει γιατι ηταν επιλογη του να ερθει στην ομαδα πιστευω οτι επιτελους πρεπει να κινητοποιηθηκαν να ψαχνουν επιτελους ενα ικανο τερματοφυλακα για να παρουν τον Γεναρη γιατι αυτη η κατασταση δεν μπορει να συνεχιστει για πολυ.
Απο τυχη και απο συμπτωσεις πιστευω δεν εχουμε παθει πολυ γερα στραπατσα εξαιτιας του σε Ελλαδα και ευρωπη.
Και αρχιζω να πιστευω οτι οι αντιπαλες ομαδες τουλαχιστον στην Ελλαδα εχουν αρχισει και καταστρωνουν τα επιθετικα τους πλανα στηριζομενοι πανω στις γκαφες του Κοσταντζο και εκμεταλευομενοι οτι εχει οτι δεν μπορει να ξεκολησει τα ποδια του απο το εδαφος ειδικα στις στημενες φασεις.
Τωρα τι παραπανω να πω εχω πει τοσα για αυτον και την ακαταλληλοτητα του ως τερματοφυλακα του Ολυμπιακου.
Πρεπει οπωσδηποτε να βρεθει οχι απλα μια λυση με αλλο τερματοφυλακα τον Γεναρη αλλα να δουν και μεχρι τοτε τι μπορει να γινει με καποιον απο αυτους που εχουν στην ομαδα γιατι πραγματικα η παρουσια του στον αγωνιστικο χωρο προκαλει μια εντονη δυσφορια στον κοσμο του Ολυμπιακου πλεον αλλα πιστευω και στην υπολοιπη ομαδα ασχετα εαν δεν εκφραζουν δημοσιως τα συναισθηματα τους.
Γιατι οι υπολοιποι στην ομαδα πασχιζουν και χτιζουν ενα οικοδομημα και ο Κοσταντζο το γκρεμιζει.
Ειναι κατι που πλεον ειναι οφθαλμοφανες σε ολους οπως και η αναγκη αντικαταστασης του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου