ΕΙΣΑΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΚΑΤΙ ΜΑΓΙΚΟ

Τρίτη 30 Αυγούστου 2011

ΕΝΑ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ ΓΕΜΑΤΟ ΜΑΓΝΗΤΕΣ

Το σταδιο Καραισκακη αποτελει ενα κοσμημα για το Ελληνικο ποδοσφαιρο και τον Ολυμπιακο.
Ο Ολυμπιακος εχει ενα προεδρο που εχει οραμα να φτιαξει μια πολυ δυνατη ομαδα ανταγωνιστικη στην ευρωπη και απαιχτη στην Ελλαδα.
Και βλεπουμε καθε χρονο αυτη του η προσπαθεια να γινεται ολο και ποιο εντονη με τους παικταραδες που φερνει στην ομαδα.
Ειναι ομως σημαντικο να υπαρχει και η αναλογη συμπεριφορα των φιλαθλων και οπαδων στο γηπεδο για να βοηθησουν με αυτον τον τροπο στην προσπαθεια του αυτη.
Ο νεος πειθαρχικος κωδικας προβλεπει βαρια προστιμα και ποινες και παρελθον πρεπει να ειναι οι φωτοβολιδες βεγγαλικα κροτιδες βρισιες κτλ.
Κατανοητο οχι ενισχυουν το συναισθημα της χαρας σε περιπτωσεις επιτυχων αποτελεσματων αλλα μην ξεχναμε οτι αποτελουν και αποτρεπτικα στοιχεια για πολλους φιλαθλους ωστε να ερθουν στο γηπεδο με την οικογενεια τους και τα παιδια τους αλλα και απο δω και περα το μονο που κανουν ειναι να κοστιζουν στην ομαδα.
Επισης τερμα στα υβριστικα συνθηματα εναντιον προσωπων η ομαδων.
Τα συνθηματα μπορουν να ειναι υπερ της ομαδας μας και οχι εναντιων αλλων.
Δεν μας ενδιαφερουν οι αλλες ομαδουλες αλλα η ομαδαρα μας.
Κροτιδες βεγγαλικα βρισιες πανω κτλ τα χρειαζονται αυτοι οχι εμεις.
Εχουν την λαθος εντυπωση οτι με αυτα θα γεμισουν το τεραστιο κενο που τις χωριζει απο την ποιοτικια ομαδαρα μας.
Αλλα θα εισπραξουν μονο προστιμα και ποινες.
Αυτο που πρεπει να κανει καθε οπαδος της ομαδας ειναι να εχει τετια συμπεριφορα στο καραισκακη ωστε να αποτελει ενα μαγνητη ελξης για τον καθε φιλαθλο και να τον κανει να αγωνιζετε και να παλευει ωστε να διασφαλισει εισητηρια οχι μονο για αυτον αλλα και για την οικογενεια και τα παιδια και να απολαμβανει μια ομορφη ατμοσφαιρα.
Ετσι θα ενισχυεται ακομα περισσοτερο ο Ολυμπιακος και οι οπαδοι του Ολυμπιακου θα δειξουν οτι εκτιμουν την προσπαθεια του Μαρινακη και οτι συμβαλουν και αυτοι με τον τροπο τους ωστε το οραμα του και οραμα μας να γινει πραγματικοτητα.

Οι παιχταραδες του θρυλου αποτελουν μαγνητες προσελευσης του κοσμου αλλα ο μεγαλυτερος μαγνητης και για τους υπολοιπους θα ειναι η συμπεριφορα μας.
Ας γινει λοιπον η συμπεριφορα των οπαδων στο καραισκακη ενας μαγνητης και για αυτους που εδω και πολλα χρονια εχουν εγκαταλειψει την ιδεα να πανε στο γηπεδο λογω ολων των κακων συνηθειων καποιων που ειχαν γινει μεχρι σημερα κατι συνηθισμενο αλλα που τωρα πρεπει να λαβει τελος οχι μονο γιατι ειναι ασχημο αλλα γιατι μονο ζημια μπορει να προκαλεσει στην ομαδα μας.
Την αρχη για την μεγαλη αλλαγη την εκανε ο Μαρινακης τωρα ηρθε η δικια μας σειρα να δειξουμε οτι ειμαστε μαζι του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου