ΕΙΣΑΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΚΑΤΙ ΜΑΓΙΚΟ

Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2011

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΡΙΝ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΦΕΤΙΝΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Ο Ολυμπιακος αναμφισβητητα εχει ροστερ με παρα πολλους και καλους παικτες.
Πολλοι τον χρηζουν φαβορι για το πρωταθλημα πριν καν αρχισει.
Φετος συμβαινει ομως κατι παραλογο.
Αρχιναει τιε ευρωπαικες του υποχρεωσεις χωρις να εχει δωσει επισημο παιχνιδι εδω και πολλους μηνες και εχοντας μολις ενα φιλικο παιχνιδι το τελευταιο διαστημα.
Επισης εδωσε τον Ριερα αλλα και πηρε και παικτες που δεν τους εχουμε δει να παιζουν μαζι παρα μονο λιγο στον αγωνα με τον οφη.
Εχει λοιπον παικτες που θα χρησιμοποιει ως βασικους και οι οποιοι δεν εχουν προλαβει να παιξουν μαζι να μαθουν ο ενας τον αλλο πανω στο παιχνιδι και να δεσουν σαν ομαδα. Περυσι ειχε συμβει σχεδον το ιδιο αλλα σε μικροτερη κλιμακα.
Και ειδαμε το αποτελεσμα στο πρωτο παιχνιδι πρωταθληματος με την Ηρακλη.
Εχασε παρα το γεγονος οτι εχει σαφως πολυ ανωτερη ομαδα.
Και αυτο οφειλοταν στο οτι δεν ειχαν πριν οι παικτες το αναλογο διαστημα και τα παιχνιδια να δεσουν σαν ομαδα μεταξυ τους.
Αργοτερα οταν εγινε αυτο ειδαμε μια ομαδα που πετουσε.
Φετος τα πραγματα ειναι πολυ χειροτερα.
Και το πρωτο επισημο παιχνιδι δεν ειναι με καποια ομαδα επιπεδου Ηρακλη αλλα ειναι για το champions league με αντιπαλο την Μαρσειγ.
Και σε οποια κατασταση να βρισκετε η Μαρσειγ σιγουρα εχει επισημα παιχνιδια στα ποδια της και ενα ρυθμο πραγματα τα οποια λοιπουν απο την ομαδα του Πειραια.
Μην ξεχναμε και την απουσια του Ιμπαγασα που ειναι ο κινητηριος μοχλος του Ολυμπιακου και ειναι ενα ερωτημα εαν ο αντικαταστατης του καταφερει να καλυψει το κενο του επιτυχως.
Καλειτε λοιπον ο Βαλδερδε να λυσει ολα αυτα τα προβληματα και να κατεβασει μια ομαδα η οποια να μπορεσει οχι μονο να νικησει αλλα και να ικανοποιησει τον κοσμο που ειναι διψασμενος για ευρωπαικες διακρισεις και αυτο το εχει δειξη κανοντας αναρπαστα τα εισητηρια των δυο πρωτων αγωνων σε λιγοτερο απο 2 ωρες μολις μετα την διαθεση τους.
Για το παιχνιδι με τον οφη να πω οτι φυσικα η Μαρσειγ δεν θα ερθει να ταμπουρωθει οπως ο οφη οποτε σαν παιχνιδι δεν προσφερε πολλα.
Θελω να πιστευω οτι ο Βαλδερδε κοιταξε να μπερδεψει τους κατασκοπους της Μαρσειγ σχετικα με τους παικτες που χρησιμοποιησε και στις θεσεις που τους εβαλε και σχετικα με το συστημα που θα χρησιμοποιησει.
Γιατι εαν ηταν προβα τσενεραλε εν οψη επισημων παιχνιδιων τοτε κλαφτα Χαραλαμπε.
Κατω απο αυτες τις συνθηκες και οπως εχουν τα πραγματα μας ειναι παντελως αγνωστο ποιοι παικτες τελικα θα παιξουν και σε ποιες θεσεις καθως και το συστημα που θα εχει ο Ολυμπιακος και φυσικα η εικονα που θα δειξη μεσα στο γηπεδο στους επισημους αγωνες.
Σε λιγες μερες θα λυθουν ολες μας οι αποριες ... υπομονη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου