ΕΙΣΑΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΚΑΤΙ ΜΑΓΙΚΟ

Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2011

ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΗ Η ΗΤΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΡΣΕΙΓ

Μπορει να υπηρχε η ελπιδα για κατι καλο στο πρωτο φετινο ευρωπαικο παιχνιδι αλλα οπως εχω γραψει σε αλλο αρθρο η ομαδα δεν εχει δεσει.
Τους καλυτερουν παικτες να εχεις εαν δεν παιξουν μερικα παιχνιδια μαζι να μαθει ο ενας τον αλλο τοτε δεν γινεται δουλεια.
Επρεπε το τελευταιο διαστημα εφοδον ειδαν οτι δεν εδιναν αγωνες πρωταθληματος να δινουν τουλαχιστον 2 φιλικα την εβδομαδα.
Εδωσαν ενα φιλικο με τον οφη ο οποιος μονο παιχνιδι που δεν επαιζε αλλα εκανε προβα πως θα κανει καθυστερησεις στους αγωνες.
Σκετη αποτυχια στην οργανωση απο πλευρας διοικησης πανω στο θεμα αυτο.
Το ροστερ εχει παρα πολλους παικτες και οσο περισσοτεροι ειναι τοσο περισσοτερα παιχνιδια χρειαζονται για να μπορεσει ο καθενας να αγωνιστει με ολους τους υπολοιπους και οταν μπει να παιξει σε επισημο παιχνιδι να γνωριζει το στυλ και τις ιδιαιτεροτητες στο παιχνιδι του καθε συμπαικτη του ωστε να συνεργαζετε αψογα μαζι του.
Ο Μαρινακης εχει ολη την καλη προθεση να βοηθησει οπως μπορει.
Ομως χρειαζεται και τα σωστα ατομα στην διοικηση να βοηθουν την ομαδα με σωστες επιλογες.
Το οτι εφυγε ο Ριερα για μενα δεν αποτελει παραγοντα ο οποιος επηρεασε ουτε το αποτελεσμα ουτε την εμφανιση με την Μαρσειγ και θεωρω οτι αποτελει μονο δικαιολογια.
Κατι που θα επρεπε να εχει γινει επισης ειναι η προσθηκη στην ομαδα ενος γρηγορου καθαροαιμου επιθετικου παικτη που θα παιζει μαζι με τον Μιραλας στην επιθεση και θα ειναι και καλος στις κεφαλιες εκτος απο τα σουτ γιατι μεχρι τωρα οσα γκολ εχει πετυχει ο Μιραλας ειναι με σουτ και κενανε με κεφαλια εαν δεν κανω λαθος.
Θεωρω οτι θα εδινε αλλη πνοη στην ομαδα μια τετια προσθηκη.
Ομως δεν εγινε.
Φυσικα μετα την αποχωρηση Ριερα δεν γινετε να παρεις οποιον οποιον επιθετικο απλα για να πεις οτι πηρες καποιον και να δωσεις και ενα καρο λεφτα και να μην σου βγει.
Να μην αναφερθω στο θεμα τερματοφυλακας.
Αλλο λαθος που δεν πηραν τον οτσοα και επελεξαν αυτον και μαλιστα με ακριβο συμβολαιο.
Θεωρω οτι ο Μαρινακης πρεπει να βαλει απο εχθες να ψαχνουν τους υποψηφιους επιθετικους για τον Γεναρη.
Πιστευω οτι καποια μετα θα φτιαξει πολυ καλη ομαδα και για την Ευρωπη αλλα στο εν τω μεταξυ οι λαθος επιλογες πληρωνονται.
Το μονο παρηγορητικο ειναι οτι αρχισε να βαζει λεφτα στο ταμειο και μαλιστα χοντρα και αυτο θα τον βοηθησει στην συνεχεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου